Autor Téma: Multimediální zvukový adaptér  (Přečteno 28135 krát)

Laďa

  • Host
Multimediální zvukový adaptér
« kdy: 07. 01. 2012, 14:36:58 »
Zdravím všechny!Mám velký problém.Nerozumě jsem se snažil manuálně vyčistit a zrychlit svůj počítač.Bohužel jsem si zřejmě odinstaloval omylem i zvuk.Může mi,prosím, někdo poradit jak tento omyl napravit?Díky moc. :(

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


farkraj

  • Host
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #1 kdy: 07. 01. 2012, 18:26:05 »
Nejrychlejsi způsob je obnoveni systemu k datu kdy ten zvuk fungoval normálně, postup doufám znáš


Laďa

  • Host
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #2 kdy: 07. 01. 2012, 21:16:57 »
Zdravím.Díky za odpověď a radu.Zkoušel jsem to,ale z nějakého důvodu mi systém nechce obnovení k danému datu povolit.


nick

  • Host


Honza .....

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #4 kdy: 16. 01. 2012, 20:14:08 »
zajímalo by mě jak to dopadlo...už nenapsal  8)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


jiri

  • Host
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #5 kdy: 16. 01. 2012, 20:26:57 »
povedlo se mi něco podobného, vzal jsem CD k základní desce a odtamtud jsem nainstaloval ovladač pro integrovanou zvukovou kartu


Honza .....

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #6 kdy: 17. 01. 2012, 18:52:02 »
re Jiri:jednoduché a super... :)


Milan L.

  • Host
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #7 kdy: 03. 02. 2012, 19:56:11 »
Zdravím všechny!Mám velký problém.Nerozumě jsem se snažil manuálně vyčistit a zrychlit svůj počítač.Bohužel jsem si zřejmě odinstaloval omylem i zvuk.Může mi,prosím, někdo poradit jak tento omyl napravit?Díky moc. :(
[Dobrý den. Potřeboval bych poradit s něčím podobným. Na vánoce mi vypálená světýlka na stromečku zpřeházela půl konfigurace PC. Hlavně se mi objevily žluté otazníky u "Multimediálního zvukového adaptéru" a síťového adaptéru Ethernet, což bylo doprovázeno modrou obrazovkou MCE. Malér je v tom, že původní CD k základce jsou už na milosti boží (deska Gigabyte z r. 1995),socket 939. Zvukovku můžu koupit za pár stovek a čip na základce pro Realtec vypnout, ale systém ho stále vyžaduje! Totéž u síťové karty, a to jsem u UPC a internet jede,přesto třeba při spuštění filmu zase Machine Check Exception. Něco se tam zaseklo, a nemohu přijít na to co. MCE jsem už řešil a při představě že znova budu, trnu hrůzou... nebyla by nějaká rada? Díky moc/quote]


Jirka

  • Host
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #8 kdy: 08. 03. 2012, 17:15:14 »
Ahoj Láďo,mám ten samý problém.Svítí na mě žlutý vykřičník a nevím co s tím. poradíš mi?


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 192
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #9 kdy: 08. 03. 2012, 19:07:46 »
Dobrý den,
pokud jsem si dobře všiml, odkaz ke stažení ovladače  je zde již zadán.
Stačí jej stáhnout a nainstalovat, popř. aktualizovat ve správci zařízení.

Případně si jej můžete stáhnout na stránkách výrobce a to zde:
Realtek.com
Stačí na stránce zaškrtnout volbu "I accept to the above. " a pokračovat klepnutím na tlačítko "Next!.
Dále si ze seznamu vyberete váš operační systém a klepnete v sekci "Download" na download server ze kterého jej chcete stáhnout.
Instalaci snad již není potřeba komentovat.
Více informací = rychlejší odpověď


PhR

  • Host
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #10 kdy: 06. 04. 2012, 18:16:55 »
Zdravím,mám ten samý problém ale když jsem stáhl ovladač z té stránky tak mi to píše chybu.
Potom jsem to zkusil z realtek.com,neůspěšně.Chybu mi to hlásí(Object moved to here.)
Mám operační systém Windows XP home edition,doufám že se najde pomoc a konečně mi pojede zvuk!Děkuji za všechny odpovědi.S pozdravem PhR.


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 192
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #11 kdy: 07. 04. 2012, 20:20:42 »
Využijte online pomoci od nejdeto.cz a máte za pár minut po problému.
http://nejdeto.cz
Více informací = rychlejší odpověď


Radmila

  • Host
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #12 kdy: 06. 03. 2013, 11:09:44 »
Prosím může mi někdo pomoci, s instalací zvukové adaptéru bude zde ještě někdo ochotný mi pomoci, vůbec nemám páru co se mi stalo s počítačem ale nejde mi ani mutimedílní adaptér a něco jako nějaký řadič videa,
počítač
Motherboard Name   Asus A7S8X-MX
Operating System   Microsoft Windows XP Professional
Motherboard Chipset   SiS 741GX
nevím si tím rady, snad mi někdo pomůže

děkuji moc




Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 192
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #13 kdy: 06. 03. 2013, 11:50:31 »
Dobrý den,

ovladač zvuku si stáhněte zde:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socka/sis741GX/Windows.zip
Archiv zip rozbalte a spusťte instalaci setup.exe.

ovladač grafiky si stáhněte zde:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socka/sis741GX/WinAll.zip
Archiv rozbalte a spusťte instalaci setup.exe.
Pěkný den.
Více informací = rychlejší odpověď


lukas

  • Host
Re:Multimediální zvukový adaptér
« Odpověď #14 kdy: 29. 03. 2013, 16:22:12 »
potreboval bych poradit kde bych mohl stahnout program na ten  :-\ Multimediální zvukový adaptér :'(  na windows XP
omilem jsem jej odstranil kdys jsem potreboval vice mista v PC dekuji za odpovet